TechChicks

Iedereen is een Maker

 


Welkom op onze website!  

Iedereen is een Maker! Of je een band plakt, een robot in mekaar zet, een game ontwikkelt of een mooie sieraad ontwerpt, je maakt altijd wel iets.

Om je op weg te helpen geeft de TechChicks verschillende workshops met vooral nieuwe technieken zoals 3D printen, Vinylsnijden, VR/AR of ontwerpen met tablets.

Hou de website goed in de gaten wanneer er een workshop is in jou buurt!!!


De TechChicks geven workshops, lezingen en ontwikkelen lesprogramma’s op maat en op thema. De lessen worden gegeven door vrouwen die als voorbeeldfunctie dienen: 

Techniek is leuk voor jongens én …. voor meiden. 

De TechChicks werken samen met bibliotheken, scholen en instellingen voor het onderwijzen van moderne technieken voor kinderen uit het basisonderwijs.

Maar geven ook workshops voor belangstellende in een informele setting. Zo is er een Maakplaats in Lelystad en in Oosterend Texel.Activiteitenagenda

Feed
11-08-2020
-
11-08-2020
Vakantiekaart Texel 3D ontwerpen voor o.a. Lego
Voor inschrijven en informatie op de website van young4ever.nl    Meer
14-08-2020
-
14-08-2020
Vrijdag Blijdag Zomereditie: TechChicks FlevomeerBibltioheek Noordoostpolder
Workshop “Je naam in kleurencode”, waar je leert coderen in kleur en vorm. Je leert een logische reeks te maken van een alfabet in kleur en vorm, een soort geheime code. Eindresultaat is dan een kleurig...   MeerNieuws


Terug naar overzicht

03-10-2019

Louiestte bij Omroepflevoland

In kader van Weekend van de Wetenschap was TechChick Louiestte van Donkelaar bij OmroepFlevoland en gaf een klein workshop werken met een 3d print pen.
( klik op de foto om terug te zien)Terug naar overzicht